Mine mærkesager

Erfaring på plads nr. 7 liste A

At være kandidat ved valget til Regionsrådet, er en ny begyndelse for mig. Jeg var medlem af Vejle Byråd i perioden 1989-1993. Siden har jeg på frivilligt niveau dannet bagland for politikere, der har haft min tillid og respekt. At gå på politisk pension var nærliggende, hvis det ikke var fordi jeg som tidligere kræftpatient ved, hvorfor det er så vigtigt, at vi har et Sundheds- og Sygehusvæsen, der fungerer. Og ét der er sikret demokratisk kontrol ved direkte valg af de ansvarlige. Region Syddanmark har jeg fulgt på nærmeste hold fra sin start. Jeg er bekendt med de politiske snubletråde og dilemmaer ved reformen, der har dannet grundlag for Regionerne. Fremover skal der sikres hele løsninger og udvikles samarbejdsrelationer, der både er holdbare og tidssvarende. Jeg er livsmodig, og har vilje til under anvendelse af mine mange erfaringer at række ud efter fremtiden og bidrage til en demokratisk kultur i Regionen.

Sygehusene fylder mest

Men vi skal huske psykiatrien og andre specialtilbud, sygesikringen, praktiserende læger og speciallæger. Udviklingen i hele regionen i samarbejde med kommuner og vækstfora. Sammenhæng i trafikplanlægning, turisme, og ansvar omkring miljøforhold herunder jordforurening og råstoffer. Alt er vigtigt for dig og din hverdag.

Ambitiøse mål på alle områder

Det er så vigtigt, at politiske mål på de nævnte områder udformes sammen med borgerne, og at mål sættes højt. Højt ambitionsniveau er nødvendig for at sikre sund og positiv udvikling for alle og ikke kun for de få. Vækst og udvikling skal gavne hele Regionen så alle kommer med. Der skal holdes fokus på Syddanmark som grænseregion og de udfordringer og muligheder, det giver. EU skal være en naturlig samarbejdspartner med høj prioritet.

Mærkesager

Sammenhæng i sundhed, – fysisk som psykisk

Ambitiøs brobygning til gavn for borgeren

Bæredygtig udvikling der er til gavn for både mennesker og natur

 

Jeg vil bygge bro, – fordi politik handler om mennesker

Jeg har altid været i nærkontakt med mange mennesker – både arbejdsmæssigt og i mine andre gøremål. Derfor ved jeg, at der skal være sammenhæng, samarbejde og inddragelse, og at det betyder noget, at der er en ærlig borgerinddragelse på mange planer i politik Der skal være sammenhæng, samarbejde og inddragelse uanset om det drejer sig om

  • fysiske eller psykiske sygdomme.
  • undervisning eller forskning.
  • regional udvikling, og Europæisk samarbejde.
  • personalepolitik, der skal sikre et højt kvalificeret professionelt personale.

For at blive Din stemme i Regionsrådet, har jeg brug for din hjælp og din stemme på valgdagen. Stem derfor Personligt. Jeg er en viljefast Vendelbo, der har boet i Vejle det meste af mit voksenliv. Jeg er gift og har en søn i London. Jeg er uddannet Plejehjemsassistent med efterfølgende lederuddannelse. Jeg har i snart

40 år været ansat i Vejle Kommune, – dels som plejehjemsleder og dels inden for Kommunens åbne Centertilbud. Via politisk foreningsarbejde er jeg fortrolig med Regionen og kompleksiteten i politiske opgaveløsninger.